Nieuwe bestelling wordt verzonden:

donderdag 25 juli

Rvs - inox bouten & moeren

Rvs bouten en moeren per stuk

Privacybeleid & Cookiebeleid

Rvs-inox.nl hecht grote waarde aan de bescherming van jouw privacy en persoonsgegevens. De persoonlijke gegevens worden dan ook met zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wij gebruiken en verwerken jouw persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de relevante wettelijke voorschriften, waaronder de Algemene Verordening Gegevensverwerking.

Met deze Privacyverklaring willen wij jou als klant en gebruiker van rvs-inox.nl wijzen op eventuele verwerkingshandelingen en op jouw rechten. Door gebruik te maken van onze website verleent de gebruiker toestemming inzake mogelijke verwerkingshandelingen.

Wie verwerkt de Persoonsgegevens

De website rvs-inox.nl is een initiatief van:

Penris (hierna: “rvs-inox” en “Wij”)

KvK-nummer: 72327502

BTW-identificatienummer: NL001810174B45

Hofdwarsweg 8

6161DD, Geleen

Nederland

E-mail: info@rvs-inox.nl

Telefoon: 0651825357

rvs bouten, rvs schroeven, rvs moeren | Rvs-inox.nl

Doel van de verwerking

Rvs-inox verzamelt jouw persoonsgegevens slechts voor één overkoepelend doel, namelijk iedere gebruiker van onze webshop een veilige, optimale en persoonlijke gebruikerservaring te bieden.

  • Het verwerken van bestellingen en het beheren van jouw account

  • Het aanbieden en verbeteren van onze gepersonaliseerde en algemene dienstverlening; inclusief facturatiedoeleinden, nieuwsbrieven en aanbiedingen die nuttig en/of noodzakelijk zijn voor de gebruiker.

  • De detectie van en bescherming tegen fraude, fouten en/of criminele gedragingen.

  • Opmerking: Je kunt natuurlijk bezwaar maken tegen het gebruik, verwerking en verzending van je persoonlijke gegevens voor reclamedoeleinden, maar de informatie die nodig is om jouw bestelling te verwerken, blijft onaangetast.

  • Persoonlijke gegevens worden opgeslagen nadat je een order bij ons hebt geplaatst voor fiscale en commerciële redenen. Na de wettelijke deadline voor het vasthouden hiervan wordt de data verwijderd, tenzij je akkoord gaat met verder gebruik en verwerking van onze dienst.

Bij een bezoek aan de website van rvs-inox worden er enkele anonieme gegevens ingezameld voor statistische doeleinden. Dergelijke gegevens zijn noodzakelijk om het gebruik van onze website te optimaliseren. Deze gegevens zijn: IP-adres, locatiegegevens, uur en dag van je bezoek en welke pagina’s er werden bezocht. Wanneer je de website van rvs-inox bezoekt, ga je impliciet akkoord met deze gegevensinzameling bestemd voor statische doeleinden zoals hierboven omschreven.

Als Gebruiker verschaf je bij het aanmaken van een account of de bestelling van een product zelf de persoonsgegevens aan rvs-inox en je kunt op die manier een zekere controle uitoefenen. De persoonsgegevens worden in de eerste plaats enkel verwerkt voor intern gebruik binnen rvs-inox. We verzekeren je dan ook dat deze persoonsgegevens niet verkocht, doorgegeven of meegedeeld worden aan derde partijen die aan ons verbonden zijn tenzij deze nodig zijn om je bestelling goed af te kunnen handelen.

Op verzoek kunnen wij je gratis de persoonsgegevens verschaffen die rvs-inox van jou heeft opgeslagen. Stuur ons een bericht naar: info@rvs-inox.nl. Op verzoek is rvs-inox verplicht de persoonsgegevens vrij te geven, aan te passen, te blokkeren of te verwijderen.

Rechten van gebruikers

Wanneer wij jouw gegevens verwerken heb je het recht om verschillende verzoeken in te dienen. Je hebt het recht om inzage van jouw gegevens te verzoeken, rectificatie, verwijderen van jouw persoonsgegevens, beperking en bezwaar van de verwerking, gegevensoverdraagbaarheid en het intrekken van je toestemming. Een aantal van deze rechten kun je zelf uitoefenen indien je een account hebt op onze website. Overige verzoeken kun je indienen via info@rvs-inox.nl. Wij zullen jouw verzoek binnen één maand behandelen.

Recht op inzage en rectificatie

Je hebt het recht om informatie te krijgen over de verwerkingsdoeleinden, de categorieën persoonsgegevens die verwerkt worden en de ontvangers van de persoonsgegevens.

Recht op verwijdering van jouw persoonsgegevens

Je kunt slechts beroep doen op het recht om je gegevens te wissen wanneer:

  • Jouw persoonsgegevens niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld of verwerkt;

  • Je jouw toestemming intrekt en geen andere rechtsgrond bestaat voor de verwerking;

  • Bezwaar wordt gemaakt tegen de verwerking en geen prevalerende dwingende gerechtvaardigde gronden voor de verwerking bestaan;

  • Wanneer de persoonsgegevens onrechtmatig zijn verwerkt;

  • Jouw gegevens moeten worden gewist overeenkomstig een wettelijke verplichting.

Dataveiligheid

Hoe beschermt Penris (rvs-inox.nl) je persoonlijke informatie?

Zodra je het winkelmandje wilt afrekenen, klik je op de knop "Naar betalen". Om dit op een veilige manier te doen maakt rvs-inox gebruik van hoogwaardige codering van je persoonlijke gegevens via een beveiligde TLS-verbinding. Dit maakt het uiterst moeilijk en bijna onmogelijk voor onbevoegde personen om de verzonden informatie te bekijken.

Je herkent de toegangsversleuteling in de browser door het gesloten groene hangslot en de aanduiding https:// in het internetadres.

Wat kun je doen voor de beveiliging van je gegevens?

Gebruik altijd alleen beveiligde wachtwoorden en pincodes voor een provider of portal. Een sterk wachtwoord bestaat uit hoofdletters en kleine letters, speciale tekens en cijfers. Gebruik nooit een beveiligde pincode zoals je geboortedatum of andere bekende nummergroepen zoals 1234567, enz. Wijzig je wachtwoorden regelmatig.